Malaysia landscape
Job Post
dreamcareerbuilder.com

Pelatih Pengurusan - Jualan & Pemasaran

CSE Automotive Technologies Sdn Bhd Posted: 3 Month
Flag job 🏴

Description:

1. Untuk membangunkan peluang perniagaan dan menjana jualan untuk produk dan perkhidmatan CSE melalui pasaran OES.

2. Menyediakan laporan jualan bulanan.

3. Membangunkan hubungan kerja yang kukuh dan rapat dengan Dealer dan memupuk hubungan kerja tetap (mingguan) dan kerjasama dengan peniaga dan kakitangan peniaga utama.

4. Untuk mempunyai pengetahuan yang mencukupi tentang produk untuk jualan di Peniaga untuk mempromosikan dengan yakin dan untuk membolehkan hubungan kerja yang rapat dengan Peniaga.

5. Pastikan bahan pemasaran dan alat jualan tersedia di peniaga dan dikemas kini pada setiap masa.

6. Menjalankan pembentangan produk CSE dan pengedar yang dilengkapi dengan pengetahuan produk yang kukuh untuk meyakinkan pelanggan untuk membeli.

7. Bantu peniaga jika perlu dengan membentangkan produk CSE kepada pelanggan yang diperkenalkan oleh peniaga menggunakan bahan jualan dan pembentangan serta alatan demonstrasi.

8. Membantu dalam memastikan semua pembayaran diterima daripada pelanggan tepat pada masanya.

9. Memastikan sasaran volum pusing ganti jualan dicapai pada setiap masa sebagai KPI utama dan membantu dalam mencapai keseluruhan jualan dan objektif perniagaan syarikat.

10. Menyokong semua aktiviti pemasaran dan jualan serta menghadiri semua mesyuarat dan acara dalaman apabila diperlukan.

11. Memastikan peniaga dan pelanggan sentiasa dikemas kini dengan produk dan perkhidmatan kami termasuk produk baharu dan kemas kini pada setiap masa.

12. Lain-lain pelbagai tugas ad hoc dan berkaitan pekerjaan yang mungkin diberikan dari semasa ke semasa oleh Atasan anda.

13. Berhati-hati dengan risiko dan peluang yang berkaitan dengan tugas yang diberikan. Berhati-hati dengan keperluan dan jangkaan pihak yang berkepentingan dan akibat kegagalan dalam kawalan kualiti dan Alam Sekitar


Flag job 🏴
Similar Jobs: BuzzFeed Social Media Copywriter - 100% Remote, HR and Admin Officer, HR Admin and Officer.